Kihagyás és továbblépés a tartalomhoz
  • Travelers' Choice 2024
    MyThai Kecskemét
    Kecskemét: +36 30 184 0375 Kaposvár: +36 30 073 3943 6000 Kecskemét Dobó Krt. 1.
    7400 Kaposvár Bajcsy-Zsilinszky u. 2.
  • Kapcsolat
MyThai
  • 0
    Kosár
  • English (US) Magyar 한국어 (KR)
  • Bejelentkezés
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Étlap
  • Ajánlataink
  • Asztalfoglalás
  • Események
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Shop
  • Galéria
MyThai
  • 0
    • Kezdőlap
    • Rólunk
    • Étlap
    • Ajánlataink
    • Asztalfoglalás
    • Események
    • Blog
    • Kapcsolat
    • Karrier
    • Shop
    • Galéria
  • Travelers' Choice 2024
    MyThai Kecskemét
    Kecskemét: +36 30 184 0375 Kaposvár: +36 30 073 3943 6000 Kecskemét Dobó Krt. 1.
    7400 Kaposvár Bajcsy-Zsilinszky u. 2.
  • English (US) Magyar 한국어 (KR)
  • Bejelentkezés
  • Kapcsolat

Érdekességek Ázsiáról, ázsiai gasztronómiáról...

  • Blogs:
  • Összes
  • Érdekességek Ázsiáról, ázsiai gasztronómiáról...
  • Kávétörténelem
  • Our blog
Érdekességek Ázsiáról, ázsiai gasztronómiáról...
  • Összes
  • Érdekességek Ázsiáról, ázsiai gasztronómiáról...
  • Kávétörténelem
  • Our blog
Sushi mesterek: a japán sushi készítés művészete
A sushi elkészítése nem csupán konyhai művelet, hanem művészet, amelynek elsajátítása hosszú évek kitartó gyakorlását és elhivatottságot igényel. A sushi mesterek (shokunin) mélyen tisztelik a hagyomá...
2024. febr. 16.
Japán étteremlátogatások és a japán irodalom szerepe
A japán konyhaművészet gazdag, változatos, nem véletlen, hogy számos irodalmi műalkotásuk is foglalkozik ezzel a témával, ráadásul ezek az alkotások segíthetnek a japán konyhaművészet könnyebb megérté...
2024. febr. 12.
A thai konyha és az ételek terápiás használata
A thai konyha amellett, hogy rendkívül ízletes és változatos, számos egészséges összetevőt használ, így kézenfekvő, hogy kiváló lehetőséget kínál azoknak is, akik az ételeket terápiás céllal fogyaszta...
2024. febr. 12.
A japán gasztronómia és a művészi értékek kifejezése
Köztudott, hogy a japánok nagyra értékelik az élelmiszer szépségét és ízét, ezt pedig gyakran tükrözik az ételek elkészítésében és tálalásban használt művészeti technikákban is, nézzük meg közelebbről...
2024. febr. 12.
A koreai gasztronómia és az egzotikus hozzávalók: új ízek felfedezése
A koreai gasztronómia világszerte egyre népszerűbb, így egyre többen fedezik fel az egzotikus hozzávalók által kínált új ízeket is. A koreai konyha sokféleséget és ízgazdagságot kínál, ezt az egzotiku...
2024. febr. 12.
A japán kultúra és a japán tálak és evőeszközök kialakítása
A japánok ősidők óta nagy hangsúlyt fektetnek kulturális értékeiket tekintve a szépségre és a harmóniára, ami minden területen megmutatkozik, beleértve az étkezést, így a japán tálak és evőeszközök ki...
2024. febr. 12.
A japán teázás egyedisége: tradíció és szertartás
A japán teázás nem csupán italfogyasztás, hanem egy mélyen gyökerező, összetett művészeti forma és filozófia is, melynek elsajátítása évtizedekig tart. A "Tea Útja" néven is ismert tevékenység során a...
2024. febr. 12.
  • 1
  • 2
Copyright © Smartplus.h.u. Kft
English (US) | Magyar | 한국어 (KR)
Powered by Odoo - The #1 Nyílt forrású e-kereskedelem

We use cookies to provide you a better user experience on this website.Süti szabályzat

Only essentialsElfogadom